Leiding

Algemeen verantwoordelijke;

20160622_134742

Hallo iedereen, ik ben Astrid Van den Eynde. Ik ben 23 jaar. Sinds augustus 2016 neem ik de taak van verantwoordelijke met heel veel plezier op me. Ik ben afgestudeerd in de richting leefgroepenwerking. Aangezien ik graag nieuwe dingen bijleer, studeer ik nu orthopedagogie aan het VSPW. Ik sta al 7 jaar als animator op het speelplein (waarvan 2 jaar als hoofdanimator). Zoals jullie kunnen merken ben ik graag bezig met kinderen en jongeren. Samen zotte en serieuze momenten beleven is mijn doel! Oh ja bijna vergeten, mijn hobby is karate en doe dit al 15 jaar met hart en ziel :-). Maar bang hoef je niet te hebben van mij ;-)!

Adjunct-verantwoordelijke                                                                            sofie        

Hallo! Ik ben Sofie Snellaert en sta sinds september 2014 als leiding paraat! Ik ben 22 jaar en studeer handelswetenschappen in Gent. Ik heb 12 jaar in de Chiro gezeten.
Ik miste de sfeer en het plezier van een jeugdbeweging. Dankzij Sara ben ik in het JRK terecht gekomen. Verder, ga ik graag om met kinderen en sta ik steeds klaar voor een nieuw dagje vol plezier.

Activiteitenverantwoordelijke;     

iene                                                                     

Dag allemaal! Mijn naam is Iene Favoreel (ja, je leest dat goed: met een i en een e) en ik ben bijna 23 jaar. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit van Gent, heb 1 jaar interieurbouw gevolgd en doe nu verder met een studie in de Rechten. Sinds 2009 ben ik actief in het JRK. Eerst in Menen (in West-Vlaanderen) en sinds deze zomer heb ik de overstap naar Destelbergen gemaakt. Ik heb enkele nuttige talenten zoals: het feit dat ik mijn voet in mijn nek kan leggen, mijn kat heb leren apporteren en denk dat ik kan zingen. Je moet zelf maar oordelen over mijn zangtalent ;-) Mijn hobby’s zijn lezen, schrijven, mijn katten, Harry Potter, zwemmen, yoga, lopen, woorden uitvinden, muziek beluisteren, mooie schelpen en stenen verzamelen, op reis gaan met een grote rugzak en een tent, thee drinken en stoute kindjes op hun plaats zetten. (Grapje! Of niet? Ik zou het niet riskeren!) Ik kan zeker tegen een duwtje en sta altijd paraat met een luisterend oor. Samen zullen we er zeker een superfenomenastistastische tijd van maken!                                                                                     

Leiding

Sara

Ik ben Sara Van Brussel, ben 22 jaar en actief bij JRK Destelbergen sinds oktober 2011.
Ik ben afgestudeerd als kleuter –en zorgjuf en ben momenteel volop bezig met het zoeken naar mijn droomjob. Ik ben dol op muziek, omgaan met kinderen en avontuur. Mijn hobby’s draaien hier dan ook bijna allemaal rond. Deze zijn zingen, volksdansen, Intersoc, babysitten en natuurlijk Jeugd Rode Kruis. Ik hou ervan om lekker zot te doen en vooral veel plezier te maken met mijn vrienden.

Leiding

Mathias

Hey iedereen, mijn naam is Mathias Dick. Ik ben 22 jaar en studeer geschiedenis aan de Universiteit Gent. Ik ben sinds september 2012 actief als medewerker bij JRK Destelbergen, twee jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar de leiding. Ik hou van spel en avontuur en ben graag creatief bezig met kinderen. Ik heb ondertussen een vijftal jaar ervaring in het jeugdwerk en hoop dan ook mijn steentje bij te kunnen bijdragen in deze boeiende jeugdbeweging.               

Leiding

Jolien

Hey, ik ben Jolien Van Brussel. Ik ben 19 jaar en studeer ergotherapie aan de Artevelde Hogeschool. Ik ben actief bij JRK Destelbergen sinds juli 2013. Mijn hobby’s zijn zingen, muziek beluisteren, Kazou, speelplein en natuurlijk: JRK. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en om te gaan met kinderen.

Leiding

sarah

Hallo, ik ben Sarah Deman, 22 jaar en ben actief bij JRK Destelbergen sinds april 2013. Tot vorig jaar was ik medewerker, maar dit jaar zal ik het leidingsteam versterken. Ik werk graag met kinderen en hou ervan om creatief bezig te zijn.
Ik heb een paar jaar kleuteronderwijs gestudeerd en start nu met de opleiding leefgroepenwerking. Mijn hobby’s zijn naaien, knutselen, alles wat creatief is en niet te vergeten JRK!

Leiding

14466235_1384415188253895_2109545448_o

Hallo, ik ben Remy Monteyne. Ik ben 16 jaar en ben al 3 jaar lid van het JRK en ben nu voor het eerste jaar leiding. Mijn hobby’s zijn pingpong en bergbeklimmen. Zelf ben ik ook trainer in Atletiek. Ik studeer industriële wetenschappen op het scheppersinstituut te Wetteren.

 

Leiding

 13247957_1114237625283955_8589756936471083635_o

Hallo iedereen! Ik heet Nele Blancquaert en ben 19 jaar. Ik ben al drie jaar actief in het Jeugd Rode Kruis als medewerker. Dit jaar heb ik uiteindelijk de stap gezet om leiding te worden en zo het leidingsteam te versterken. Ik studeer Orthopedagogie aan Hogent. Naast JRK, ben ik ook animator (en soms hoofdanimator) op speelplein Tureluur, babysit ik regelmatig eens en ga ik af en toe eens gaan lopen. Ik ga graag om met kinderen en vind het boeiend om mee te gaan in hun fantasiewereld om samen nieuwe avonturen te beleven. Ik ben ervan overtuigd dat we samen een keitof werkingsjaar gaan beleven.