Infoavond kamp – Zat 22 juni om 19u

Nog minder dan 2 maanden en we vertrekken met Jeugd Rode Kruis Destelbergen voor de eerste keer op kamp! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang, dus hoog tijd om hier eens wat meer uitleg over te geven. Hoe ziet een kampdag eruit? Wat is het thema? Op wat voor locatie zitten onze kinderen? Wat neem je best mee en wat niet? Dit zijn slechts enkele onderwerpen en vragen die tijdens de infoavond aan bod zullen komen.

Bovendien is deze avond de ideale moment om de leiding en koks, die op kamp ook van de partij zullen zijn, wat beter te leren kennen. Je kan dan gerust ook een babbeltje doen met de andere ouders en eventueel afspreken omtrent het vervoer van en naar de kampplaats. Kortom, het belooft dus zowel een informatieve als gezellige avond te worden.

Wie? Zowel ouders van deelnemers die reeds ingeschreven zijn als ouders die nog overwegen om hun kind mee te laten gaan op kamp.
Waar? In ons lokaal (Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen)
Wanneer? Zaterdag 22 juni om19u

One thought on “Infoavond kamp – Zat 22 juni om 19u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>