EHBO initiaties 2016-2017

Dag allemaal,

Het nieuwe jaar van het JRK is van start gegaan! Naast de leuke activiteiten die er terug zijn, zijn ook de EHBO initiaties terug. De leiding staat te trappelen om jullie te mogen verwelkomen. Alle kinderen en jongeren vanaf 6 jaar zijn meer dan welkom op deze kei coole initiaties! Op 3 uur tijd leren jullie op speelse wijze de kneepjes van de eerste hulp. Een handboekje met leuke foto’s toont jullie hoe je een bloedneus, een brandwonde en een huidwonde moeten verzorgen, gespecialiseerde hulp moeten inroepen en hoe je best omgaat met slachtoffers van een verkeersongeval. Spelletjes tussendoor zorgen voor de ideale afwisseling. Op het einde van elke initiatie krijgen jullie als beloning nog een rondleiding in onze ambulance.

We organiseren 3 initiaties:
Hupperdehulp (1e en 2e leerjaar) op zaterdag 17/12/16
Hiep Hiep Help (3e en 4e leerjaar) op zaterdag 3/12/16
Ai Ai Amai (5e en 6e leerjaar, 1e – 2e en 3e middelbaar) op zaterdag 19/11/16

De initiaties gaan steeds door in het (Jeugd) Rode Kruis lokaal nl. Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen. OPGELET dit jaar gaan de initiaties door in de namiddag i.p.v in de voormiddag! Om 14 uur verwachten we de enthousiaste kids en om 17 uur mogen de hulp-verleners-in-spe afgehaald worden. De kostprijs bedraagt 3 EURO, daarvoor krijgt elke deelnemer een koek, drankje, een kleurrijk handboekje en een attest. Alle kinderen van Destelbergen en omstreken kunnen deelnemen. Inschrijven kan tot 5 dagen voor aanvang door een mailtje te sturen naar initiaties@gmail.com. Wees er op tijd bij, want de plaatsen zijn beperkt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>