Eerste nieuws werkjaar 2013-2014

Dag allemaal,

We sloten ons allereerste werkjaar af in stijl met onze slotdag en ons kamp! Foto’s hiervan volgen binnenkort.

Het einde van ons eerste werkjaar, betekent ook dat ons tweede werkjaar eraan komt. Onze plannings-2-daagse met de leiding zit erop, waar toch wel enkele belangrijke veranderingen uit kwamen. Zo wordt komend werkjaar voorkeur gegeven aan meer activiteiten nl. 2 à 3 activiteiten per maand i.p.v. 1 à 2. Kiezen is natuurlijk altijd verliezen, want dit betekent ook dat het organiseren van weekends nog even op zich zal laten wachten. We vinden het namelijk belangrijk te bewaken dat we niet direct te hard van stapel lopen, maar stap voor stap te werk gaan.

Er zijn ook 2 nieuwe takverantwoordelijken. We bedanken Sara en Jasmien voor hun inzet van het voorbije jaar! Eline zal dit jaar de coördinatie van de Wako’s op zich nemen en Emmelie geeft er een lap op bij de Yoppi’s.

Een nieuwe leidingsverdeling hoort natuurlijk ook bij de start van het nieuwe jaar. We nemen jammer genoeg afscheid van Dennis, Alexine, Babette en Jasmien. Wegens tijdsgebrek of werk was voor hen JRK niet meer combineerbaar. Hun inzet en enthousiasme verdient een dikke merci! Gelukkig blijven ze allen medewerker :D  Maar we zijn daarnaast ook zeer blij met de nieuwe wind in ons team: Jolien en Mathias. Juij! Je kan de nieuwe leidingsverdeling hier bekijken: http://www.jrkdestelbergen.be/jeugdbeweging/leiding/

Intussen werd tevens de nieuwe jaarkalender opgesteld. Hoewel het een voorlopige planning is die door het jaar heen kan wijzigen en het dus belangrijk is onze nieuwsbrief in gaten te houden, geeft het toch al een goed overzicht. Je kan de kalender hier bekijken: http://www.jrkdestelbergen.be/kalender/.

We kijken er al naar uit om jullie allen terug te zien op onze start- en opendeurdag op zaterdag 14 september 2013 tussen 14u en 17u. We hopen die dag ook enkele nieuwe kinderen en jongeren te mogen ontmoeten!

Tot dan!

De leidingsbende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>